“Misschien is Schumacher te oud”

17 juni 2012 — Er is al veel geschreven over de comeback van Michael Schumacher. Ook Felipe Massa, voormalig teamgenoot van de Duitser, moeit zich nu in de discussie. Volgens Massa is Schumacher misschien gewoonweg te oud ...

image

Massa was ooit teamgenoot van Schumacher bij Ferrari. De Braziliaan beleefde mee de laatste jaren van Schumacher bij Ferrari. Reeds veel mensen gaven hun mening over de comeback van Schumacher en nu doet ook Felipe Massa dat dus.

Schumacher bracht Felipe Massa als één van de eersten op de hoogte van zijn plannen voor een comback. Waarop Massa als volgt reageerde: “Wat doe je? zei ik tegen hem. Ik vroeg hem of hij echt zeker was. Hij was er echt van overtuigd dat hij opnieuw vooraan zou kunnen meerijden en er was niets dat ik daar tegenin kon brengen” aldus Massa tegenover ‘Sport 360’.

Felipe Massa was niet meteen overtuigd van Schumacher zijn plannen voor een comeback. Net als veel andere insiders is hij van mening dat Schumacher wel eens te oud zou kunnen zijn om nog vooraan mee te strijden.

“Misschien heeft het iets met zijn leeftijd te maken, ik weet het niet,” zegt Massa. ” De Formule 1 is sinds zijn terugkeer enorm verandert. Ik bleef in de Formule 1 en heb er zelfs problemen mee, dan moet hij zeker en vast ook problemen ondervinden.”

Van Schumacher is geweten dat hij enorm veel plezier beleeft aan de Formule 1. De Duitser heeft een enorm grote passie voor de Formule 1 en dat was ook bij zijn comeback de belangrijkste drijfveer voor Schumacher. Hij kon de sport gewoonweg niet missen. Ook Massa beseft dat.

“Het belangrijkste is dat hij plezier beleeft aan de sport en dat doet hij zeker en vast,” besluit Massa.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België