Mist Pascal Wehrlein eerste wintertest door crash?

07 februari 2017 — De kans bestaat dat Pascal Wehrlein de eerste wintertest ter voorbereiding van het nieuwe F1-seizoen mist.


Wehrlein crashte tijdens zijn deelname de ‘Race of Champions’ (Bekijk video). Door een aanrijding met Felipe Massa na het overschrijden van de finish belandde de Duitse Sauber-piloot met zijn wagen op de kop en op doktersadvies nam Wehrlein de dag nadien niet deel aan de Nations Cup van de Race of Champions.

In de Duitse media verschenen nu berichten dat Wehrlein nog steeds nekklachten heeft en hij daardoor over drie weken de eerste wintertest in Barcelona zal missen.

Het Sauber F1 team bevestigde via twitter dat er daadwerkelijk medische onderzoeken plaatsvinden maar vindt de berichtgeving dat Wehrlein niet zal deelnemen aan de eerste wintertest pure speculatie.

“Wat de huidige berichtgeving over Pascal Wehrlein betreft. De medische onderzoeken zijn nog gaande. Zo lang dat nog het geval is zijn het speculaties. We zullen op het gepaste moment meer uitleg geven,” twitterde Sauber.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België