Monaco Grand Prix Spel 2019: Minimaal 400 Euro aan prijzen!


Op het stratencircuit van Monaco is het lastig inhalen, maar een fout wordt ook meteen afgestraft. Daardoor blijft de race tot aan de laatste meters boeiend. Voor Mercedes is dit doorgaans een van de mindere weekenden. En dus liggen er kansen voor de concurrentie om de hegemonie van dit seizoen, met vijf keer een 1-2’tje, te doorbreken. Daarbij zijn alle ogen gericht op Max Verstappen. De Grand Prix van Monaco is immers vaak het domein van Red Bull Racing gebleken.

Klik hier om direct naar het Grand Prix de Monaco Spel te gaan

Waarom meedoen aan een Fantasy Grand Prix de Monaco Spel ?
- Je betrokkenheid bij de Formule 1, zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
- Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale F1 team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
- Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 15 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 400 euro aan prijzen) met een 1e prijs van minimaal 78 euro.

Win 2.500 Euro met het Grand Prix de Monaco Race to Abu Dhabi Spel 5 euro per team en er zijn 3 tickets te winnen dit weekend.

Klik hier om je meteen te registreren!

Foto: Zweeler

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België