“Na de start zit mijn job erop.”

F1 CEO Bernie Ecclestone was niet aanwezig op het circuit van Istanbul om daar de race live te volgen. De F1 CEO had een nierinfectie en besloot dan maar niet af te zakken naar Turkije. Geen groot gemis voor Ecclestone die zelden het einde van een race ziet, zo blijkt uit een interview met een Engelse krant.
“Als ik wel aanwezig was zou ik enkel tot op de grid lopen om de start mee te kunnen maken. Als de race dan van start is gegaan zit mijn job er zo goed als op. Ik zorg dat ik maandag op m’n kantoor ben daar kan ik de sport verbeteren en zorg ik voor meer geld, iets wat de teams ook graag hebben”, aldus Bernie Ecclestone.
Verder wist Ecclestone ook nog te vertellen dat hij tevreden was over de uitslag van Mark Webber’s race. Webber werd mooi tweede en dat verdiende hij volgens Ecclestone. Raikkonen mag dan weer van geluk spreken dat hij al een overeenkomst heeft voor komend seizoen want anders zou Ferrari het ditmaal nooit verlengen.
“De mensen onderschatten Webber een beetje denk ik. Ik ben alvast tevreden over zijn uitslag van zondag. Op dit ogenblik zijn Alonso, Vettel en Hamilton de beste rijders op de grid terwijl Raikkonen het minder doet. Als Kimi geen overeenkomst had met Ferrari voor 2010, dan zouden ze het niet meer verlengen volgens mij”, zo vertelde Ecclestone aan de pers.

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België