logo
 

Na Senna nu ook Chandhok op de wip

Het blijft nog steeds onduidelijk waarom Bruno Senna vorige week in Silverstone langs de kant moest blijven. De geruchten gingen toen dat Senna zijn onvrede over het team uitte in een e-mail die bedoeld was voor ene bevriende Braziliaanse journalist, maar per ongeluk terechtkwam in de mailbox van Kolin Colles.

Uiteraard spreekt men daar niet over bij HRT, en wijt men de pilotenwissel volledig aan de erg goede prestaties van Yamamoto. Grappig is dat, vooral als je weet dat hij op vrijdagen vaak meer dan een seconde langzamer is dan zijn teamgenoten. En de HRT-bolide is al niet zo snel. Toch lijkt men bij HRT erg tevreden te zijn van Yamamoto, want men geeft hem nu dus een nieuwe kans. Als we eerlijk zijn lijkt het erop dat men voor hem kiest voor zijn geld, niet voor zijn snelheid. Het is een publiek geheim dat ze bij HRT hun financiën nog steeds niet op orde hebben.

Waar we vorige week nog bevestiging kregen dat Senna aanbleef als rijder en de rest van het seizoen vol zou maken, hebben ze nu dus Chandhok aan de kant gezet. Ook hier hetzelfde verhaal: HRT behoudt het vertrouwen in Chandhok en zal de rest van het seizoen verbonden blijven aan HRT

Dit keer is Chandhok dus het slachtoffer van de grillen van teambaas Colin Kolles. Hoewel Chandhok in Duitsland niet in actie komt is een terugkeer later in het seizoen ‘waarschijnlijk’, aldus HRT.

Behalve de mededeling dat Yamamoto rijdt in plaats van Chandhok staat het persbericht van HRT – waarin vooruit wordt geblikt op de Duitse Grand Prix – vol met ditjes en datjes en wordt er met geen woord over de nieuwe rijderswissel gerept.


image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België