logo
 

Nederlandse Beitske Visser stap dichter bij haar F1-droom

04 april 2013 — Red Bull Racing heeft bekendgemaakt dat de Nederlandse Beitske Visser is opgenomen in het Red Bull Junior Team

image
Ook Antonio Felix da Costa is opgenomen in het Red Bull Junior Team, waarvan ook Daniil Kvyat, Carlos Sainz junior, Tom Blomqvist en Callan O’Keefe deel uitmaken.

De 18-jarige Beitske Visser zal dit jaar deelnemen aan de Duitse Formule ADAC Masters, waaraan ze ook vorig jaar deel nam. Het Red Bull Junior Team is een belangrijke leverancier van jong talent dat kans maakt op de Formule 1. Ondermeer Jean-Eric Vergne, Daniel Ricciardo en Sebastian Vettel maakten er deel van uit alvorens ze de overstap naar de Formule 1 maakten.

Voor de Nederlandse is het dus een stap in de goede richting. Ze mag langzaam aan beginnen dromen op een F1-test ofzo, al is het zeker nog niet zover. De toon is echter al wel gezet. Ook haar landgenoot Nyck de Vries maakt deel uit van een talentenprogramma van een grote F1-renstal, namelijk McLaren. Het is trouwens datzelfde McLaren dat ook onze landgenoot Stoffel Vandoorne onder haar vleugels heeft genomen.
image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België