Neem deel aan het GP van Italië spel (min. 500 euro aan prijzen)


Met circa één uur en een kwartier is de Grand Prix van Italië een van de korste races. En dat is niet heel gek aangezien het circuit van Monza vooral bestaat uit rechte stukken. Mede dankzij het DRS-systeem kunnen we dus flink wat inhaalacties verwachten. Daarnaast is er dit weekend één onvoorspelbaarheid: het effect van het nieuwe motorreglement. Kan de concurrentie aansluiting vinden bij de Mercedes-aangedreven wagens?.

Zweeler heeft voor elke Grand Prix weekend meerdere spellen klaarstaan. Dit weekend kunt door het kiezen van 6 coureurs een rijs winnen van 90 euro met een inleg van maar 5 euro.

Klik hier  om direct naar het spel te gaan om de rest van het spel te bekijken!

Waarom meedoen aan een Fantasy Formule 1 Spel?
- Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
- Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
- Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is 90 euro)! Er zijn minimaal 20 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!

Foto: Zweeler

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België