Neem deel aan het GP van Rusland Spel (min. 400 euro aan prijzen)


Met 65 punten voorsprong is er geen vuiltje aan de lucht voor de zevende wereldtitel van Lewis Hamilton. Bovendien nadert hij het record van Michael Schumacher met 91 Grand Prix-zeges. De teller van Hamilton staat nu nog op 90 en de kans is groot dat Mercedes dit weekend opnieuw de beste wagen heeft.

Het circuit van Sochi heeft vooral ‘medium speed’ bochten, een sterk punt van de Mercedes. Wel is het oppassen voor de bandenslijtage, want er wordt voor het eerst in 2020 op de zachtste compound gereden. Kan dat voor verrassingen zorgen?

Zweeler heeft voor elke Grand Prix weekend meerdere spellen klaarstaan. Dit weekend kunt door het kiezen van 6 coureurs een reis winnen van 78 euro met een inleg van maar 5 euro.

Klik hier om direct naar het spel te gaan om de rest van het spel te bekijken!

Waarom meedoen aan een Fantasy Formule 1 Spel?
- Je betrokkenheid bij het wielrennen zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
- Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
- Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is 78 euro)! Er zijn minimaal 15 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!

Foto: Zweeler

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België