Nico Hulkenberg: “Niet het gevoel dat ik met F1-pensioen ga”

22 november 2019 — Nico Hulkenberg rijdt binnen een week normaal zijn laatste F1-race. De Duitser staat volgend jaar naar alle waarschijnlijkheid immers niet op de startgrid van de Formule 1.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Nico Hülkenberg (@hulkhulkenberg) op

In een terugblik op zijn F1-carrière blikt Hulkenberg best tevreden over zijn carrière, al beseft ook hij dat het achteraf gezien makkelijk is om te stellen dat sommige zaken anders hadden kunnen lopen.

“Ik heb geen spijt van iets,” zei Hulkenberg afgelopen raceweekend in Brazilië.

“Uiteraard heb ik fouten gemaakt, net zoals we dat allemaal doen en ook ik vermijd dat het liefst. Sommige dingen zou ik nu anders gedaan hebben maar dat is achteraf gezien makkelijk praten.”

“Over het algemeen ben ik best tevreden met wat ik verwezenlijkt heb en ik heb niet het gevoel dat ik als racepiloot op pensioen ga.”

Ondanks het feit dat Hulkenberg in Abu Dhabi naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste F1-race rijdt is de Duitser er nog niet van overtuigd dat hij de F1 definitief vaarwel zegt.

“Ik heb niet het gevoel dat ik de F1 verlaat. Ik sta misschien niet op de grid maar als er een opportuniteit is dan zal ik er klaar voor zijn.”

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België