logo
 

Nico Hulkenberg: “Opgewonden door wat er na de F1 komt”

16 december 2019 — Nico Hulkenberg reed jarenlang in de F1 maar nam in Abu Dhabi afscheid van de sport, voor de Duitser wacht nu een compleet ander leven.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Nico Hülkenberg (@hulkhulkenberg) op

“Ja, ik zal volgend jaar niet op de startgrid van de F1 staan, maar het voelt niet als het einde aan,” zei Hulkenberg tegenover Lawrence Baretto van de F1.

Het leven van Nico Hulkenberg zal er na de feestdagen helemaal anders uitzien. Geen drukke voorbereiding van het nieuwe F1-seizoen maar wel tijd voor zichzelf.

“2020 brengt voor mij veel meer vrije tijd, ik zal minder reizen. Een deel van mij is opgewonden daarover, een hoofdstuk in mijn leven wordt afgesloten.”

“Het zal een ander schema zijn, een ander ritme volgend jaar. Ik ga de pre-season routine niet meemaken, de wintertests, het afreizen naar Australië voor de eerste F1-race van het seizoen. Het zal anders zijn.”

“Deels kijk ik er naar uit, naar het andere leven dat ik zal hebben met meer vrijheden. Je doet wat je wil, wanneer je wil.”

Tijdens de eerste maanden van zijn leven na de Formule 1 wil Nico Hulkenberg tijd voor zichzelf hebben en aftasten wat de toekomst voor hem kan brengen.

“Ik wil enkele maanden voor mezelf, even loskoppelen van alles, zien wat mijn interesses zijn. Vervolgens zal ik kijken waar er mogelijkheden voor mij liggen.”

“Het is opwindend, er is ook de onzekerheid, maar ik heb wel het gevoel dat die pauze mij goed zal doen,” besloot ‘The Hulk’.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Nico Hülkenberg (@hulkhulkenberg) op

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België