logo
 

Nico Hulkenberg rijdt in 2012 voor Force India

21 oktober 2011 — Hulkenberg is momenteel testrijder voor Force India maar zou volgend seizoen een racezitje krijgen bij de renstal.

image

Adrian Sutil en Paul di Resta vormen nu het rijdersduo bij Force India maar het was al langer duidelijk dat er een driestrijd zou zijn voor komend seizoen. Nico Hulkenberg, die momenteel derde rijder is bij het team, maakte immers kans om komend seizoen een racezitje te krijgen bij Force India. En dat laatste zou nu ook het geval zijn.

Volgens bronnen van Motorsport-total.com zou de 24-jarige Hulkenberg dinsdag een contract ondertekend hebben voor één jaar met ondermeer een optie voor 2013. Dat zou meteen ook betekenen dat Adrian Sutil op zoek moet naar een andere renstal want Paul di Resta zou gewoon bij Force India in zijn racezitje blijven.

Officieel is er uiteraard nog niets bevestigd maar dat zou ieder moment kunnen gebeuren. Volgende week vindt de GP van India plaats. Uiteraard is dit voor Force India een erg belangrijke race en naar de aanloop daarvan een belangrijke aankondiging doen zou ideaal zijn voor de persbelangstelling.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België