logo
 

Nico Rosberg: “Ferrari lijkt zeer snel te zijn”

10 februari 2015 — Krijgen we dan toch mogelijk de wederopstanding van Ferrari? Als we Nico Rosberg mogen geloven dan zit de kans er alvast in.


Tijdens de eerste wintertest was telkens een wagen met een Ferrari-motor bovenaan de tijdlijst terug te vinden. Drie keer was het zelfs Ferrari dat bovenaan stond, opmerkelijk aangezien algemeen verwacht wordt dat komend seizoen een overgangsjaar wordt voor de Italiaanse renstal.

Ferrari en Renault laten alvast uitschijnen dat Mercedes momenteel verstoppertje speelt (Lees: Bewijst speed trap van F1-test in Jerez dat Mercedes verstoppertje speelt?).

Interessant was echter ook het twitter-interview dat Nico Rosberg onlangs gaf. De Duitser beantwoordde vragen van zijn fans. Uiteraard zaten daar heel wat algemene vragen bij maar de Duitser liet ook uitschijnen dat vindt dat Ferrari erg snel is.

Wanneer hem gevraagd wordt naar zijn kansen voor het nieuwe seizoen en of hij erg hard uitkijkt naar de start van het nieuwe seizoen luidt zijn antwoord als volgt:

“Ik kijk overduidelijk enorm hard uit naar Australië. Ik zou graag opnieuw winnen, net als vorig jaar. Ik denk dat we het goed zullen doen maar we zullen moeten uitkijken voor Ferrari, die lijken zeer snel te zijn,” aldus Rosberg.

Het volledige twitter-interview vind je terug via onderstaande link.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België