Nico Rosberg: “Ik zou het opnieuw doen”

17 april 2015 — Nico Rosberg is van mening dat hij net als vorige week zondag zijn stem zou laten horen indien hij daar behoefte aan heeft.


Tijdens de persconferentie na afloop van de GP van China ontstond de nodige commotie omdat Rosberg Hamilton ervan beschuldigde opzettelijk traag te hebben gereden om hem in de problemen te brengen. Mercedes mag dan wel zeggen dat er nadien een goed gesprek is geweest en dat alles achter de rug is. De focus verschuift nu naar verluidt opnieuw naar de toekomst maar toch blijft het incident nazinderen.

Gisteren trad Nico Rosberg Hamilton bij over het feit dat het incident achter de rug is en dat alles uitgesproken werd. De Duitser liet evenwel ook weten dat hij in de toekomst opnieuw zijn stem zou laten horen indien hij dat nodigt acht.

“Ik had de nood om de feiten te vertellen want er was ook behoefte om die dingen te bespreken, zeker na de race,” zei Rosberg gisteren in Bahrein. “Iedereen zag dat er behoefte aan was, niet enkel ik. Ik zou het ook opnieuw doen.”

“Ik zou niets anders doen. Voor mij, op het feit dat ik het nu met jullie even bespreek na, is het wel iets uit het verleden.”

“We hebben het op zondag na de race besproken en alles werd uitgepraat en verduidelijkt,” blikt Rosberg terug op die bewogen zondag in Shanghai. “Ik vind dat de teamleiders een constructieve dialoog onderhouden hebben en dat is goed.”

Laatste kans: Sakhir Grand Prix (RtAD) Spel 2020. Win 2.500 Euro met 5 Euro!

 Sint 2020 Sint 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België