Nico Rosberg nodigt Sebastian Vettel uit voor een blik achter de schermen bij Mercedes

18 maart 2015 — Nico Rosberg heeft Sebastian Vettel uitgenodigd voor een bezoekje aan het Mercedes F1 team tijdens het raceweekend in Maleisië.


Nico Rosberg en Sebastian Vettel hadden een verhitte discussie tijdens de persconferentie na afloop van de GP van Australië (Lees: Vettel maakt ruzie tijdens persconferentie: “Vind je dat écht, Nico?!”). Volgens Nico Rosberg zou het leuk zijn indien de anderen Mercedes wat dichter op de hielen zouden zitten. Daarop ontstond een leuke discussie tussen Rosberg en Vettel.

Vettel was bij de pinken en had direct een oplossing om dat te regelen: “Wel, dan stel ik voor dat jullie de Mercedes-box in Maleisië openstellen en we allemaal eens kunnen komen kijken? Nee?”. Waarna Rosberg hem uitnodigde voor een bezoekje op vrijdag, waar de Ferrari-man met plezier op inging.

Iedereen dacht natuurlijk dat het bij die discussie zou blijven, maar Nico Rosberg lijkt het nu te hebben besproken met Toto Wolff en Paddy Lowe, zo laat de Duitser weten via twitter. Rosberg liet gisteren vervolgens via twitter weten dat Sebastian Vettel is uitgenodigd voor de debriefing van het Mercedes F1 team die plaatsvindt om 16 uur op de vrijdag van het raceweekend in Sepang.

Wij zijn alvast benieuwd of Sebastian Vettel daadwerkelijk aanwezig zal zijn, al stelt zich misschien wel een probleem. Nico Rosberg heeft zijn landgenoot uitgenodigd via twitter maar Sebastian Vettel is één van de weinige F1-piloten zonder officieel twitter-account. We zijn er echter van overtuigd dat de twitter-account van Ferrari de tweet van Nico Rosberg zal oppikken en de boodschap aan Vettel zal overbrengen ...

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België