Nico Rosberg tekent nieuw meerjarig contract bij Mercedes

16 juli 2014 — Wk-leider Nico Rosberg heeft een nieuw meerjarig contract bij Mercedes getekend.

image
Het was even wachten voor Nico Rosberg maar eindelijk is het zover, ook de Duitser heeft nu een contractverlenging bij Mercedes gekregen. Rosberg staat momenteel aan de leiding in de wk-tussenstand en verzilvert dus zo ook zijn uitstekende prestaties van dit seizoen.

Rosberg is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen bij Mercedes. De eerste drie seizoenen reed hij samen met Michael Schumacher, sinds vorig seizoen vormt hij een rijdersduo met Lewis Hamilton, en dat zal dus ook de komende jaren normaal gesproken het geval zijn.

“Ik ben zeer trots dat ik een zilverpijl van Mercedes kan besturen,” zei Nico Rosberg in een reactie op de aankondiging van zijn contractverlenging. “Mercedes-Benz heeft een geweldige historie en ik vind het dan ook een eer dat ik als Duitser het mooiste automerk ter wereld in de Formule 1 mag vertegenwoordigen. Het was een moeilijke weg om te geraken tot waar we ons momenteel bevinden, maar iedereen is er telkens in blijven geloven. We zijn er geraakt dankzij de steun en het geloof van Mercedes-Benz en daardoor leiden we momenteel de Formule 1.”

Speel het 70th Anniversary Grand Prix Spel 2020. Minimaal 500 euro aan prijzen!

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België