logo
 

Nico Rosberg waarschuwt concurrenten van Hamilton: “Hij zal terugvechten!”

20 april 2018 — Lewis Hamilton mag dan wel geen al te best begin van het nieuwe F1-seizoen meemaken, volgens voormalig teamgenoot Nico Rosberg moeten zijn concurrenten op hun hoede zijn en zoveel mogelijk profiteren.

Een bericht gedeeld door Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) op

In 2016 won Nico Rosberg zijn eerste en enige wereldtitel. De Duitser haalde het toen in een directe strijd met teamgenoot Lewis Hamilton. Rosberg weet dan ook als geen ander hoe je de strijd met Hamilton moet aangaan.

Volgens Rosberg moeten de concurrenten van Hamilton zoveel mogelijk profiteren terwijl Hamilton zich niet in zijn element voelt. De Brit zal volgens Rosberg immers terugvechten en dan is Hamilton volgens hem op zijn gevaarlijkst.

“Wanneer het niet perfect loopt dan begint hij zijn focus en motivatie wat te verliezen en dan ondervindt hij wat problemen,” aldus de Duitser. “Dat zijn de races dat je maximaal moet profiteren.”

“Lewis keert immers altijd terug. Wanneer hij terugkeert dan is hij meestal zo enorm sterk dat hij bijna onverslaanbaar is.”

Door de aanrijding tussen Verstappen en wk-leider Sebastian Vettel staat Hamilton ondanks zijn mindere prestaties op slechts negen punten van de Duitser.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België