Niet iedereen is fan van Stoffel Vandoorne ...

15 februari 2020 — Leuk beeld in de aanloop naar de Formule E-race in Mexico ...

In de aanloop naar iedere F1-race mogen de fans stemmen op hun favoriete rijder om hem een zogenaamde ‘fanboost’ te geven. Wanneer je bij de beste vijf rijders bent krijg je tijdens de race op een bepaald moment extra vermogen, een zogenaamde ‘boost’.

Opvallend bij de verkiezing is dat Stoffel Vandoorne bijna altijd de meeste stemmen achter zijn naam krijgt. Het leverde onze landgenoot zelfs al de hashtag #VANBOOST op, een ludieke verwijzing naar de ‘fanboost’.

Niet iedereen vindt het uiteraard leuk dat Stoffel Vandoorne zoveel stemmen krijgt. Het inspireerde collega Formule E-piloot tot een ludieke actie waarbij hij oproept om niet op Stoffel Vandoorne te stemmen.

‘STOP STOFFEL #FANBOOST’ hield Mitch Evans omhoog.

Op sociale media reageerden heel wat fans op ludieke wijze door Evans te bedanken om hen eraan te herinneren dat ze nog op Stoffel Vandoorne moesten stemmen.

De actie van Mitch Evans lijkt trouwens weinig te hebben uitgehaald. Op het moment van schrijven had Stoffel Vandoorne met 21 procent ruim de meeste stemmen achter zijn naam staan.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België