“Nieuw contract Max Verstappen kan toekomst van Honda in de F1 verzekeren”

08 januari 2020 — Volgens Red Bull-adviseur Dr. Helmut Marko kan de contractverlenging van Max Verstappen bij Red Bull er mee voor zorgen dat de toekomst van Honda in de F1 gegarandeerd is.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) op

Het nieuws van gisteren dat Max Verstappen en Red Bull hun contract verlengden kan er mee voor zorgen dat Honda ook na de huidige overeenkomst die in 2021 afloopt als motorleverancier actief blijft in de F1.

Dr. Helmut Marko meent dat het voor zowel Red Bull als motorpartner Honda uitermate positief is dat Max Verstappen in hun gezamenlijk project en de toekomst ervan gelooft.

“Honda heeft dit positief opgevat, Max is erg belangrijk voor de Japanners. Ze houden van hun agressieve rijstijl en zijn open communicatie,” aldus Marko tegenover ‘Auto Motor und Sport’.

Binnenkort zal Helmut Marko waarschijnlijk richting Japan gaan om gesprekken aan te vatten voor een verlenging van de huidige overeenkomst die in 2021 afloopt.

“Er zullen weldra gesprekken met Honda aangevat worden. Ik wacht nog op een afspraak om te zien wanneer ik naar Japan vlieg.”

Grand Prix van Portugal (RtAD) Spel. Win 2.500 Euro met maar 3 Euro!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België