logo
 

Niki Lauda opgenomen in een ziekenhuis in Wenen

01 augustus 2018 — Een opvallende afwezige de voorbije twee raceweekends in de Formule 1 was Niki Lauda. Als topman bij Mercedes is hij normaal bijna steeds van de partij maar Lauda ligt momenteel in het ziekenhuis.

Een bericht gedeeld door Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) op

Niki Lauda was niet aanwezig tijdens de raceweekends in Duitsland en Hongarije. De man met de befaamde rode pet viel nergens te bespeuren bij Mercedes. Uiteraard riep dit vragen op in de F1-paddock.

Bij Mercedes weigerde men commentaar te geven over de afwezigheid van Lauda, maar nu is er dan toch duidelijkheid over de drievoudig F1-kampioen. Lauda ligt sinds de vrijdag van de GP van Duitsland in een ziekenhuis in Wenen, zo bericht het Oostenrijkse ‘OE24’.

Tijdens een vakantie in Ibiza kreeg Niki Lauda koorts, moest hij hoesten en kreeg hij ook griepsymptomen. Gezien het feit dat Lauda ook een nierpatiënt is besloot hij om met zijn privéjet naar Wenen te vliegen om zich grondig te laten onderzoeken.

De Mercedes-topman zijn toestand bleek zo slecht dat hij werd opgenomen op de dienst intensieve zorgen. Tot halverwege vorige week verbleef hij op de dienst intensieve zorgen en herstelde hij van het virus dat hij had opgelopen. Daarna mocht hij verhuizen naar een andere afdeling. Daar verblijft Lauda nog steeds, al wordt algemeen verwacht dat hij weldra naar huis mag.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België