“Niki Lauda weet soms niet goed wat hij zegt”

12 november 2015 — Sebastian Vettel heeft tijdens de persconferentie in Brazilië eens goed gelachen met wat Niki Lauda soms zegt.


Niki Lauda houdt geen blad voor de mond en is steeds bereid om onomwonden zijn mening voor de tv-camera’s te geven. Toch verandert Lauda ook wel eens snel van mening en dat is ook Ferrari-piloot Sebastian Vettel opgevallen.

Onlangs liet Niki Lauda zelfs verstaan dat hij denkt dat de Ferrari-motor ondertussen de Mercedes-motor heeft bijgehaald, dat er enkel nog een verschil is op het vlak van het chassis en de aërodynamica. Sebastian Vettel is het daar echter duidelijk niet mee eens.

“We zijn niet even goed als hen, anders zou het seizoen er volledig anders uitgezien hebben. Ik ben echter wel tevreden over ons seizoen tot dusver, met de progressie die we geboekt hebben en met de nieuwe zaken die in de pijplijn zitten. Niki is echter niet meteen de man waarvan je alles moet geloven. Laat het me zo zeggen, hij verandert soms nogal snel van mening. Soms zegt hij echt zinvolle dingen en op andere momenten compleet niet. Hoe meer hij echter over ons praat, des te beter voor ons. Hij begint onze hete adem in de nek te voelen dus hopelijk is dat goed nieuws,” aldus Vettel.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België