logo
 

Nog 40 000 tickets te koop voor GP van India

26 oktober 2011 — India loopt storm voor de eerste GP van India, dat hoor je toch constant vertellen, wel zijn er nog ruim 40 000 tickets te koop.

Akkoord, 40 000 tickets, om dat aantal tickets te verkopen voor de GP van België heeft men in ons land de grootste moeite. Dan doet de eerste GP van India het stukken beter met een ticketverkoop van momenteel zo’n 80 000 tickets. Dat cijfer ligt nog wel zo’n 40 000 tickets onder de zogenaamde maximumcapaciteit.

De organisatoren hopen nu via allerlei acties en de verkoop van tickets tegen gunsttarieven de totale verkoop voor de racedag nog op te krikken. Het Buddh International Circuit kan immers ruim 120 000 toeschouwers ontvangen. De eerste GP van India moet dan ook een waar volksfeest worden.

“We hebben bijna 80 000 tickets verkocht, wat erg bemoedigend is als je weet dat dit de allereerste F1-race in dit land is,” zei een woordvoerder van Jaypee, de racepromotor. “Uiteraard zouden we meer tevreden zijn indien we zo’n negentig procent van onze tickets zouden verkopen, aangezien de ticketverkoop onze enige bron van inkomsten is. Er zijn echter nog enkele dagen te gaan en we kruisen onze vingers.”

Het is duidelijk, in India leeft men momenteel op een wolk en niets kan het volksfeest op het Buddh International Circuit nog tegen houden. Zeker niet als je weet dat Narain Karthikeyan als thuisrijder aan de start zal verschijnen.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België