logo
 

Nog steeds geen akkoord over behoud Monza op de F1-kalender

12 februari 2016 — De toekomst van Monza en haar plaats op de F1-kalender is nog steeds onzeker, ondanks berichten een maand geleden dat een nieuw contract ieder moment kon getekend worden.


“De Autodromo di Monza heeft moeilijke tijden beleefd maar het ergste is nu achter de rug en we staan dicht bij het ondertekenen van een nieuwe overeenkomst met Bernie Ecclestone waardoor de F1 opnieuw voor zeven jaar in Monza zal plaatsvinden,” zei Damiani van de Automobile Club of Italy tegenover ‘Gazzetta dello Sport’. Een dikke maand later is er echter nog steeds niet getekend.

Na een meeting tussen Damiani en Bernie Ecclestone eerder deze maand werd er nog geen akkoord bereikt. De eigenaren van het circuit van Monza zouden garanties moeten bieden met betrekking tot investeringen en ontwikkelingen voor het circuit.

Volgens bepaalde bronnen zou men investeringen in de tribunes willen doen alsook de publieke plaatsen rondom het circuit. Ook de parkeergelegenheden zouden verbeterd moeten worden. Dit alles zorgt ervoor dat er voorlopig nog steeds geen nieuwe langdurige overeenkomst is getekend. Voorlopig blijft de hoop bestaan om tegen eind deze maand een nieuwe overeenkomst te bereiken.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België