logo
 

Nog steeds onduidelijkheid over terugkeer Kubica

01 november 2011 — Er heerst bij Lotus Renault GP nog steeds complete onduidelijkheid over de mogelijke terugkeer van Robert Kubica.

De manager van Kubica liet recent nog weten dat er in november meer duidelijkheid zou komen en ook Lotus Renault GP wil uiterlijk deze maand duidelijkheid over de eventuele terugkeer van Robert Kubica. Het team wil maar al te graag de Pool opnieuw een zitje aanbieden maar de tijd dringt nu echt wel.

Indien Lotus Renault GP de komende weken niet voor de volle honderd procent zeker is over de terugkeer van Kubica dan moet het team immers dringend op zoek naar een vervanger. Een herhaling van het debacle van begin dit seizoen wil het immers absoluut vermijden. Toen moest Lotus Renault GP kort voor de start van het seizoen op zoek naar een vervanger.

“We moeten onze opties open houden en we wachten nog steeds op Kubica voor een mogelijke terugkeer,” zei Eric Boullier, de teambaas van Lotus Renault GP.

Boullier bevestigt daarmee voorzichtig de geruchten dat Romain Grosjean een mogelijkheid is indien Kubica toch niet zou terugkeren. Grosjean mag tijdens de komende twee raceweekends immers testen op vrijdag om ervaring op te doen.

“De recentste informatie die ik heb doet ons besluiten dat we met Kubica moeten samenzitten om te bespreken hoe we zijn terugkeer kunnen regelen. Ik denk immers niet dat hij de komende dagen al kan bevestigen dat hij zal terugkeren. Dat zal mogelijk iets voor de komende weken zijn, maar zeker niet de komende dagen.”

“We zullen een planning moeten opmaken om zijn eventuele comeback te regelen, maar ik moet ook een alternatief hebben indien hij niet zou terugkeren,” besluit Boullier.

Dat alternatief is dus eventueel Romain Grosjean. Voor de GP2-kampioen zou het alvast een blij weerzien met de Formule 1 zijn.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België