logo
 

Officieel: Kevin Magnussen rijdt volgend seizoen voor McLaren

14 november 2013 — Nadat gisteren bekend raakte dat Sergio Perez in 2014 geen deel meer uitmaakt van het team van McLaren, maakte de Britse renstal vandaag zelf de komst van Kevin Magnussen officieel. image

“Ik ben zeer verheugd om mijn debuut in de Formule 1 te mogen maken bij McLaren.” begint een dolgelukkige Magnussen. “Ik zal het simpel houden, dit is gewoon het beste team, en het is altijd mijn grootste droom geweest om voor dit team te mogen rijden, al van kinds af. Ik overdrijf dan ook niet als ik zeg dat ik bijna elke dag van mijn leven aan dit moment heb besteed.”

De Deen, die zich dit seizoen tot kampioen kroonde in de Formule Renault 3.5, is vastberaden om zich te bewijzen tegenover zijn werkgever. “Ik heb enorm veel respect voor iedereen binnen het team. Ik ben elk afzonderlijk dan ook heel erg dankbaar, maar vooral Martin zijn naaste collega’s. Ik zal jullie niet teleurstellen!”

Jenson Button krijgt er volgend seizoen met de 21-jarige Magnussen dus alweer een nieuwe teamgenoot bij. De jonge Deen loopt alvast erg hoog op over zijn veel ervarener collega. “Ik zie in Jenson absoluut een ideale teamgenoot. Hij is zeer snel, maar beschikt ook over heel veel ervaring, en is erg sterk op technisch vlak. Bovendien is hij een wereldkampioen Formule 1, en dat hoop ik later ook te worden. Ik wil heel graag zo veel mogelijk van hem leren.” aldus Magnussen.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België