Officieel: Sebastian Vettel rijdt tot en met 2020 voor Ferrari

26 augustus 2017 — Ferrari heeft laten weten dat Sebastian Vettel zijn contract bij de Scuderia verlengd heeft tot en met 2020.


Eerder deze week kondigde Ferrari al een contractverlenging van Kimi Raikkonen aan en nu heeft dus ook Sebastian Vettel zijn contract bij de Scuderia verlengd. De Duitser zal tot en met 2020 voor Ferrari rijden.

Vettel werd in het verleden vier maal wereldkampioen met Red Bull Racing en vervoegde de Scuderia in 2015. De voorbije twee seizoenen maakte de 30-jarige Duitser geen kans op de wereldtitel maar dit seizoen is Vettel vooral met Lewis Hamilton verwikkeld in een strijd om de titel. Vettel staat momenteel veertien punten voor op de Brit.

Sebastian Vettel was één van de sleutelfiguren op de rijdersmarkt. Er werd gespeculeerd dat Vettel slechts voor één seizoen wou bijtekenen zodat hij in 2019 eventueel de overstap naar Mercedes zou kunnen maken. Eind 2018 loopt het contract van Lewis Hamilton bij Mercedes immers.

We zullen Vettel de komende drie seizoenen echter gewoon bij de Scuderia zien rijden, met goede vriend Kimi Raikkonen naast hem in de tweede Ferrari.

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België