“Olympische spelen tonen aan dat F1-race in Londen een succes kan zijn”

05 augustus 2012 — Niemand minder dan Bernie Ecclestone bracht de afgelopen dagen een bezoek aan de Olympische spelen en in Londen.

image

Ecclestone was onder de indruk van de organisatie van de Olympische spelen alsook het talrijk opgekomen publiek dat de diverse disciplines bijwoont.

Hij is van mening dat de Olympische spelen aantonen dat de Londenaren open staan voor sport in hun stad. Ecclestone droomt van een F1-race doorheen de straten van Londen, al is het volgens hem nog geen zekerheid dat een F1-race dan ook het Olympisch stadion zal omvatten.

“Het is verrassend om te zien hoeveel mensen erachter staan,” zei Bernie Ecclestone tegenover Reuters. “Ik ben er zeker van dat er veel mensen zullen komen kijken.”

“Alles hangt echter af van het circuit. Momenteel kijken we enkel daar naar. Iemand bekijkt of het mogelijk is om naar het midden van het Olympisch stadion te gaan en terug buiten te rijden. Of dat zal gebeuren is nog niet zeker, we zullen zien.”

Ecclestone is duidelijk een groot voorstander van een F1-race doorheen de straten van Londen, al is het zeker nog niet zover. Er zijn nog heel wat stappen nodig alvorens een F1-race doorheen Londen een feit zal zijn.

“Eerst keken we naar de mogelijkheden doorheen het centrum van Londen. Laat ons zien wat ervan komt. Laat ons eerst de Olympische spelen beleven en eens die gedaan zijn kunnen we het verder bestuderen,” besluit Ecclestone.

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België