logo
 

Onduidelijkheid over contract Hülkenberg

08 juli 2013 — Sauber verkeert volgens de laatste berichten in zware financiële moeilijkheden. image

Zo zou het contract van Nico Hülkenberg al ontbonden zijn, omdat het team er al een tijd niet meer in slaagt om het loon van de Duitser uit te betalen. Sauber en Hülkenberg zelf lossen echter niets over de situatie.

“Over mijn contract kan en mag ik uiteraard niets zeggen. Mijn toekomst is echter wel iets wat mij bezighoudt. We zullen moeten afwachten en zien waar we uitkomen, maar ik sluit niets uit, alles is mogelijk.” aldus Hülkenberg.

Sauber kende geen goede eerste seizoenshelft, in tegenstelling tot vorig seizoen, waar ze al tweemaal op het podium eindigden met Sergio Perez. Mocht het inderdaad zo zijn dat het contract van Hülkenberg vroegtijdig wordt beëindigd, dan ontbreekt het de Duitser niet aan mogelijkheden. Zo zou hij in beeld zijn bij enkele topteams, waaronder Lotus.

Daar wordt hij de laatste dagen genoemd als opvolger voor Kimi Raikkonen, mocht de Fin volgend seizoen besluiten om richting Red Bull te verkassen. Ook bij Ferrari zou Hülkenberg in beeld zijn als vervanger van Felipe Massa. De Braziliaan presteert de laatste tijd opnieuw een stuk minder als aan het begin van het seizoen, en pakt nog nauwelijks punten.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België