logo
 

Ontevredenheid over reglement 2010 blijft duren

McLaren-teambaas Martin Whitmarsch wist vlak voor de race in Barcelona nog maar eens kritiek te geven op de huidige werking binnen de Formule 1. De politieke spelletjes zorgen voor allerlei discussies en daarom werden alle teams nog maar eens uitgenodigd voor een meeting van wel twee uur. Volgens Toyota zouden meerdere teams van plan zijn in 2010 niet meer deel te nemen aan de sport en dit bericht zinde dan weer vooral Bernie Ecclestone niet.

Bernie Ecclestone zou alvast niet al te tevreden in de paddock hebben rondgelopen. Verder zou ook Donald McKenzie aanwezig zijn geweest en deze vertegenwoordigde de zogenaamde CVC, een bedrijf dat de uitzendrechten van de F1 bezit. Volgens McKenzie en Luca di Montezemolo zou er al een meeting op de agenda geplaatst zijn alvorens de GP van Monaco wordt verreden.

Max Mosley zou al hebben laten weten dat ook hij aanwezig zal zijn op de zoveelste meeting tussen de FIA en de FOTA. Naar alle waarschijnlijkheid zullen dus ook de teams of FOTA nog samenkomen om hun punten voor de vergadering op te stellen. De te strenge beperking in het budget voor 2010 zal zonder twijfel op deze vergadering worden aangehaald.

Nieuw!! Formule E Spel 2019/2020: Minimaal 300 Euro aan prijzen!


Geschreven door Manuel Houben

Categorieën: FerrariRacing Point F1LotusMcLarenMercedesRed BullSauberToro RossoToyotaWilliams

Verwante nieuwsitems


F1Journaal Specials

GP van België