Ontgoocheling is enorm groot bij George Russell: “Hier heb ik geen woorden voor!”

07 december 2020 — George Russell was na afloop van de GP van Sakhir enorm ontgoocheld dat hij tot twee keer toe de overwinning uit handen zag glippen.

“Ik heb er geen woorden voor,” vertelde Russell na afloop van de race tegenover de media. “Ik heb in mijn carrière al races gehad waarbij overwinningen van me werden afgenomen maar twee keer?”

“Ik kon het niet geloven. Ik heb alles gegeven. Ik was de race aan het managen. Ik voelde me comfortabel en had vertrouwen tijdens de openingsronden van de race.”

“Vervolgens was er de chaos en verwarring tijdens de pitstop waardoor we terugvielen. We hadden Sergio echter kunnen inhalen, we hadden een ongelooflijk bandenvoordeel en de wagen was enorm snel.”

“Ik ben echt sprakeloos, maar ik ben trots op wat we bereikt hebben, blij dat ik deze kans heb gekregen. Ik kon echter niet geloven wat er gebeurde, ik heb echt alles gegeven.”

Russell wil echter niet met de vinger naar Mercedes wijzen voor het missen van zijn eerste F1-overwinning.

“Dat is racen. Het is een teamsport, we doen het allemaal samen. Soms verprutst een rijder het en dat heb ik dit jaar al een of twee keer voor Williams gedaan. Daar leren we uit,” aldus Russell.

“Als je me voor aanvang van het weekend zou gezegd hebben dat ik in de punten zou finishen dan zou ik geantwoord hebben dat het een fantastisch weekend zou geweest zijn!”

VIDEO: De enorme ontgoocheling bij George Russell na afloop van de race

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België