logo
 

“Ontwakingsprocedure is gestart”

30 januari 2014 — Vandaag kwam er vanwege het management en de familie eindelijk een klein beetje hoopgevend nieuws omtrent de toestand van Michael Schumacher. image

Zijn management bevestigde dat de artsen de procedure hebben opgestart om Schumacher uit zijn kunstmatige coma te halen. “Michael’s medicatie wordt verminderd, zodat de ontwakingsprocedure in gang kan worden gezet.” zo verklaarde een woordvoerder van de familie.

“Dit kan een lange tijd in beslag nemen. Ter bescherming van Michael’s familie hebben we besloten om pas met deze informatie naar buiten te komen eens dit proces was opgestart. We zullen dan ook geen verdere updates meer brengen.”

Het bericht van de Franse krant L’ equipe van deze morgen dat Schumacher met zijn ogen zou hebben geknipperd, werd echter niet officieel bevestigd. Sabine Kehm kwam gisteren voor de zoveelste keer met de mededeling dat alle informatie die niet van de artsen, het management of de familie komt, als onbetrouwbaar moet beschouwd worden.

“De familie vraagt nogmaals om hun privacy en het medisch geheim te respecteren, en de dokters niet te storen in hun werk met Michael. Tegelijkertijd wil de familie wel hun oprechte dankbaarheid uitspreken voor de wereldwijde steun die zij reeds hebben ontvangen.” vervolledigde het statement.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België