“Op deze manier kan Schumacher niet stoppen”

17 september 2012 — Stopt Schumacher eind dit seizoen opnieuw met de Formule 1 of doet de Duitser er nog een seizoen bij?

Volgens Heinz-Harald Frentzen moet de Duitser er minstens nog een seizoen bijdoen. Frentzen, die in zijn F1-carrière drie races won, is van mening dat Schumacher op dit moment en in de huidige situatie er maar best nog een seizoen bijdoet.

Volgens Frentzen is het maar weinig piloten gegeven om na enkele seizoenen afwezigheid in de Formule 1 ook daadwerkelijk een comeback te maken. Persoonlijk zou hij er nooit aan gedacht hebben. Ook hij is van mening dat Schumacher het zich iets eenvoudiger had voorgesteld, maar tegelijkertijd heeft Mercedes ook geen topwagen.

“Michael kannog steeds goed mee in de Formule 1. We weten dat hij het zich ongetwijfeld eenvoudiger had voorgesteld. Zijn wagen is niet de beste maar hij heeft voldoende ambitie om ermee door te gaan,” aldus Frentzen.

Volgens Heinz-Harald Frentzen is voor Schumacher dan ook nog niet de tijd aangebroken om de Formule 1 opnieuw te verlaten.

“Op deze manier kan hij niet stoppen. Michael en Mercedes zullen nogmaals samenzitten en bekijken of ze een wagen kunnen verkrijgen waarmee ze kunnen winnen. Ze missen eigenlijk nog maar zeer weinig. Hij zal er alles aan doen om het te bereiken,” besluit Frentzen.

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België