logo
 

Organisator GP van Australië vindt stillere motoren contractbreuk

17 maart 2014 — Ron Walker, de organisator van de GP van Australië is niet tevreden met het geluid dat de nieuwe F1-bolides produceren. Volgens Walker is er zelfs sprake van contractbreuk.

image
Er is al veel te doen geweest rondom het geluid dat de nieuwe F1-bolides maken en nu mengt ook Ron Walker, organisator van de GP van Australië, zich in de discussie.

Walker is helemaal niet tevreden over het geluid dat de F1-bolides produceren en spreekt zelfs van contractbreuk.

“Ik was zeer tevreden over het weekend maar ik was niet blij met het geluid,” aldus Walker tegenover ‘The Age’. “We gaan dat proberen oplossen met Bernie. Het is echter overduidelijk contractbreuk. Ik sprak hem zondag en het is niet waarvoor we betaald hebben. Het gaat veranderen.”

“Hijzelf vindt het ook verschrikkelijk. Het zal een probleem zijn voor alle racepromotoren,” voegde Walker eraan toe. “Wanneer je op een tribune zat hoorde je de bolides amper het rechte stuk opkomen.“We zijn ons publiek verplicht om het te entertainen.”

“Iedereen sprak erover. Wanneer je het spektakel wegneemt dan ga je problemen krijgen om tickets te verkopen,” besloot Walker.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België