logo
 

Overzicht: De meest gelezen nieuwsberichten van 2013

02 januari 2014 — 2013 zit erop en uiteraard komen er dan heel wat lijstjes naar boven. Ook wij van F1journaal komen graag met een top tien waarbij we jou een overzicht geven van de meest gelezen nieuwsberichten van 2013.

1. Heeft de ‘zwarte’ website van Ralf Schumacher een betekenis? - 30 december
Het meest gelezen artikel van 2013 heeft te maken met het ski-ongeluk van Michael Schumacher. Daags na het ongeluk verscheen het bericht dat de website van Ralf Schumacher compleet zwart was en er verder niets te zien was op de website van de broer van Michael Schumacher. Het zorgde voor heel wat speculaties maar achteraf bleek dat er al eerder periodes waren waarop de website van Ralf Schumacher compleet zwart was en er dus verder niets achter gezocht moest worden.
Lees het volledige artikel

2. Voormalig F1-dokter tracht situatie Michael Schumacher te verduidelijken - 29 december
Ook het tweede meest gelezen artikel kadert in het ski-ongeval van Michael Schumacher. Op de dag van het ongeval trachtte voormalig F1-dokter Gary Hartstein meer duidelijkheid te verschaffen over de verwondingen die Schumacher mogelijk had opgelopen en hoe die meestal behandeld worden. Hartstein gebruikte daarvoor twitter als medium.
Lees het volledige artikel

3. Sebastian Vettel geschorst voor China - 1 april
Bovenstaand bericht was een 1 april-grap, al kwam ze wel om een mooi moment, vlak na de GP van Maleisië, een race die veelbesproken was omdat Vettel teamorders negeerde. Het bericht suggereerde dat Vettel door het team gestraft werd voor het negeren van de teamorders.
Lees het volledige artikel

4. Waarom moest Vettel tijdens de race stoppen met drinken? - 27 oktober
Tijdens de GP van India kreeg Sebastian Vettel plots de boodschap dat hij moest stoppen met drinken. Een op het eerste zicht vreemde boodschap maar weet jij nog waarom hij deze boodschap kreeg?
Lees het volledige artikel

5. Christian Horner gaat hevig in discussie met Niki Lauda - 24 maart
Het F1-seizoen was nog maar zijn tweede race ver of er ontstonden al hevige discussies zowel voor de camera’s als ernaast. De bron van alle discussies waren de teamorders en het negeren ervan door Vettel tijdens de GP van Maleisë. Niki Lauda en Christian Horner gingen daarbij hevig in discussie voor de camera van de Duitse zender RTL.
Lees het volledige artikel

6. VIDEO: Geheime test van Ferrari V6-motor ? - 1 december
Begin december doken er beelden op het internet op van een omgebouwde ‘LaFerrari’ met een opmerkelijke luchthapper bovenaan de wagen. De wagen maakte ook een ander geluid dan de V12-motor die normaal gesproken in de superwagen van Ferrari steekt. Het ging dan ook vermoedelijk om een geheime test van de nieuwe F1-motor van Ferrari die vanaf dit jaar gebruikt zal worden.
Lees het volledige artikel

7. VIDEO: dodelijke crash Allan Simonsen tijdens 24 uren Le Mans - 22 juni
22 juni was een trieste dag voor de autosportwereld. Allan Simonsen verloor tijdens de 24 uren van Le Mans de controle over zijn wagen. Hij overleefde de klap niet ...
Lees het volledige artikel

8. VIDEO: Dodelijk ongeval tijdens Gamma Racing Day in Assen - 4 augustus
Ook 4 augustus was een triestige dag want toen overleed een deelnemer van de Gamma Racing Day.
Lees het volledige artikel

9. Foto’s: Overzicht helmen rijders 2013 - 13 maart
De start van een nieuw F1-seizoen, daar horen steeds nieuwe rijders maar ook nieuwe helmontwerpen bij. Ons overzicht van de helmen van de rijders kwam dan ook overduidelijk van pas.
Lees het volledige artikel

10. VIDEO: Webber toont Vettel ‘zijn vinger’ - 24 maart
De GP van Maleisië verhitte de gemoederen omwille van de teamorders en het negeren ervan door Sebastian Vettel. Mark Webber was duidelijk ‘not amused’ toen Vettel hem plots inhaalde en dat maakte hij op een wel erg gevatte manier duidelijk.
Lees het volledige artikel

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: F1journaal

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië