Overzicht: Wat waren de meest gelezen nieuwsberichten van 2019?

02 januari 2020 — 2019 zit erop en uiteraard komen er dan heel wat lijstjes naar boven. Ook wij van F1journaal komen graag met een top tien waarbij we jou een overzicht geven van de meest gelezen nieuwsberichten van 2019.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Anthoine Hubert (@anthoineh) op

Het F1-seizoen 2019 stond vooral in het teken van ...

1. VIDEO: Horrorcrash F2-race Spa-Francorchamps - 31 augustus 2019
Het meest gelezen artikel van 2019 heeft jammer genoeg te maken met de dramatisch crash tijdens de F2-race op het circuit van Spa-Francorchamps, een crash waarin de Fransman Anthoine Hubert het leven liet. Het zorgde voor een schokgolf in de autosportwereld.
Klik hier en lees het artikel

2. VIDEO: Emotioneel eerbetoon aan overleden F2-piloot Anthoine Hubert - 1 september 2019
Het tweede meest gelezen artikel was een video gemaakt door F1journaal.be waarin we het emotioneel eerbetoon voor de daags voordien overleden Anthoine Hubert zagen.
Klik hier en lees het artikel

3. Ondanks zege hommeles bij Ferrari: “Leclerc is een klootzak” - 9 september 2019
De onderlinge relatie tussen Charles Leclerc en Sebastian Vettel kwam in 2019 meermaals in het nieuws. Vooral tijdens het raceweekend in Italië was er commotie naar aanleiding van een uitspraak die Sebastian Vettel zou gedaan hebben.
Klik hier en lees het artikel

4. Michael Schumacher door buren gespot in Mallorca - 1 maart 2019
In het begin van 2019 gonsde het van de geruchten dat Michael Schumacher naar het Spaanse eiland Mallorca zou verhuisd zijn om daar zijn revalidatie verder te zetten. Buren zouden bovendien de Duitse recordkampioen gespot hebben.
Klik hier en lees het artikel

5. VIDEO: Stoffel Vandoorne lacht met contractverlenging Valtteri Bottas - 29 augustus 2019
Na de bekendmaking van de contractverlenging van Valtteri Bottas bij Mercedes reageerde onze landgenoot Stoffel Vandoorne op zijn eigen ludieke manier op het nieuws.
Klik hier en lees het artikel

6. VIDEO: Horrorcrash Thierry Neuville tijdens Rally van Chili - 11 mei 2019
Het nummer zes in het overzicht heeft niets met Formule 1 te maken maar wel met de rallysport. Onze landgenoot Thierry Neuville maakte immers een horrorcrash. Gelukkig voor Neuville liep hij geen blijvende letsels op.
Klik hier en lees het artikel

7. Max Verstappen woedend op Vettel en Renault: “Ze verneukten mijn kwalificatie” - 13 april 2019
Na afloop van de kwalificatie voor de GP van Japan was Max Verstappen woedend. De Nederlander kwam immers te laat over de start-finishlijn om nog aan zijn ultieme snelle ronde te beginnen.
Klik hier en lees het artikel

8. Rosberg waarschuwt Vettel: “Leclerc is Raikkonen niet”  - 17 januari 2019
In de aanloop naar het nieuwe F1-seizoen waarschuwde Nico Rosberg zijn landgenoot Sebastian Vettel dat hem met Charles Leclerc als teamgenoot een serieuze uitdaging te wachten stond.
Klik hier en lees het artikel

9. Daniel Ricciardo onthult de reden waarom hij Red Bull wou verlaten - 16 augustus 2019
Daniel Ricciardo had naar eigen zeggen een belangrijke reden om Red Bull eind 2018 te verlaten en de overstap naar Renault te maken. Tijdens de zomerpauze in de Formule 1 gaf Daniel Ricciardo een woordje uitleg over zijn beslissing.
Klik hier en lees het artikel

10. Guenther Steiner enorm gefrustreerd: “Dit moet stoppen”  - 15 juni 2019
Voor Haas F1-teambaas Guenther Steiner was het op sportief vlak een jaar waarin er heel wat frustraties waren, zowel wat de onderlinge verstandhouding tussen de F1-piloten betreft, alsook het gebrek aan competitiviteit van de wagen.
Klik hier en lees het artikel

Tot zover de tien meest gelezen nieuwsberichten van 2019. Wij hopen u ook in 2020 dagelijks te mogen verwelkomen voor het meest recente F1-nieuws.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België