Paddy Lowe: “De ommekeer bij Williams is reeds ingezet”

16 december 2018 — Na een dramatisch seizoen 2018 verwacht men bij Williams dat het volgend jaar een stuk beter zal gaan, al wil men zich bij het team niet aan voorspellingen wagen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Williams Martini Racing (@williamsracing) op

Williams behaalde slechts zeven punten en eindigde daardoor met afstand laatste in het constructeurskampioenschap. Bij Williams erkennen ze dat er heel wat problemen waren het voorbije seizoen, al weet men naar verluidt wel waar de problemen zich situeerden.

Met het oog op het seizoen 2019 verwacht men echter dat de problemen verholpen gaan worden en dat Robert Kubica en George Russell het dus een pak beter zouden moeten doen.

“2018 was een extreem moeilijk jaar voor Williams,” vertelde Paddy Lowe, de technisch directeur van Williams, tegenover ‘Speedweek’. “Het goede is echter dat we de problemen gevonden hebben en dat we er erg hard aan werken.”

“Ik ga me niet aan voorspellingen wagen en zeggen dat we het in het wereldkampioenschap beter gaan doen. Ik weet echter dat we beter zullen zijn, de ommekeer is reeds ingezet.”

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België