logo
 

Pastor Maldonado: “Mijn reputatie interesseert mij niet”

01 september 2013 — Pastor Maldonado raakte sinds zijn debuut in de Formule 1 meermaals betrokken bij incidenten in de Formule 1. Ook in Spa-Francorchamps was dat opnieuw het geval. De Venezolaan kreeg daardoor dan ook een bedenkelijke reputatie, maar die reputatie interesseert hem totaal niet.

image
Maldonado kreeg tijdens de GP van België een stop-and-go penalty voor een aanrijding met Paul di Resta. Het was een beslissing van de stewards die volgens hem niet eerlijk was. Daarom zal Maldonado niets wijzigen aan zijn rijstijl en hij zal dan ook op dezelfde manier blijven rijden in de Formule 1.

“Ik ben aan het racen en dit is nu eenmaal racen. Mijn reputatie is iets compleet anders,” aldus Maldonado. “Ik zal blijven racen en indien anderen iets over mij denken dan staat hen dat vrij om te doen. Ik kan hen niet verbieden om op een bepaalde manier over mij te denken.”

Voorlopig scoorde Maldonado in Hongarije voor Williams het enige wk-punt van het seizoen. Een seizoen dat voor zowel Maldonado als Williams voorlopig een grote teleurstelling is.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België