Paul di Resta reserverijder bij Williams

14 maart 2016 — Het Williams F1 team heeft vandaag Paul di Resta bevestigd als reserverijder.


Paul di Resta keert terug naar de F1-paddock, al is het niet als racepiloot maar als reserverijder bij het Williams F1 team. Eind 2013 verdween di Resta uit de F1 nadat hij 58 races had gereden voor Force India en daarin 121 wk-punten verzamelde. Zijn beste resultaat in de F1 tot dusver is een vierde plaats.

Nadat hij uit de F1 verdween keerde Paul di Resta terug naar de DTM, de raceklasse waarin hij in 2010 kampioen werd. De Brit is uiteraard erg tevreden over zijn aanstelling als reserverijder bij Williams.

“Ik ben zeer tevreden dat ik als reserverijder het team van Williams kan vervoegen en kijk uit naar het seizoen 2016,” zegt Paul di Resta in een reactie. “Het zal een druk jaar worden waarbij ik mijn rol als reserverijder zal combineren met mijn deelname met Mercedes AMG aan de DTM. Ik zal mij op beide vlakken volledig inzetten en kijk uit naar de opwindende mogelijkheden die het komende jaar mij zal bieden. Ik wil Claire en Williams bedanken voor deze kans die ze mij geven om deel uit te maken van het team.”

Profiteer van grote kortingen tijdens Black Friday !!!

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België