logo
 

PDVSA ontkent speculaties over sponsorproblemen Maldonado

17 januari 2016 — Het Venezolaanse staatsoliebedrijf PDVSA ontkent dat er sponsorproblemen zouden zijn bij Pastor Maldonado.


De voorbije dagen werd er druk gespeculeerd dat Pastor Maldonado mogelijk zijn racezitje bij Renault zou verliezen omdat PDVSA haar sponsorverplichtingen niet zou nakomen. PDVSA zou door de lage olieprijs achter staan met haar betalingen. Kevin Magnussen zou dan mogelijk het racezitje van Maldonado overnemen.

De speculaties kwamen er onder meer nadat bekend raakte dat vertegenwoordigers van Renault afgereisd waren naar Caracas om gesprekken te voeren met PDVSA.

PDVSA ontkent echter dat het dreigt haar sponsoring in de Formule 1 stop te zetten. Volgens PDVSA zijn het dan ook pure speculaties over PDVSA en Maldonado zijn racezitje.

“We hebben geen andere informatie bekomen dan wat vorig jaar met Lotus overeen was gekomen,” zei een woordvoerster van PDVSA tegenover de Venezolaanse krant ‘El Universal’. “Er worden steeds meetings georganiseerd waarbij gezamenlijke activiteiten besproken worden.”


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Pastor MaldonadoLotus

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België