logo
 

Petrov: “weldra duidelijkheid over F1-toekomst”

26 januari 2012 — Vitaly Petrov verloor bij Lotus Renault GP zijn racezitje maar de Rus heeft nog steeds de ambitie om dit jaar een zitje in de Formule 1 te hebben.

Petrov was gisteren aanwezig bij de presentatie van de nieuwe Pirelli-banden. Dat deed meteen de speculaties toenemen over een eventuele rol als testrijder bij de Italiaanse bandenfabrikant.

Er was vooral verwarring door berichten die op Twitter werden gepost. Pirelli_Media bevestigde immers dat Petrov aanwezig was, maar dat werd door veel volgers geïnterpreteerd alsof Petrov officieel bevestigd was als testrijder. PauL Hembery ontkende via Twitter vlug de geruchten en ook de tweet die voor de verwarring zorgde werd snel verwijderd. Ondertussen had immers ook de Russische pers het bericht overgenomen.

Vitaly Petrov hoopt echter tegen volgende week meer duidelijkheid te hebben over zijn toekomst in de Formule 1. Petrov hoopt nog steeds om eventuele bij Caterham aan de slag te kunnen gaan maar ook de rol van testrijder bij Pirelli is duidelijk een optie.

“Als ik iets zou zeggen dat zouden er heel wat verhalen en speculaties de ronde doen,” zei Petrov gisteren. “Wacht echter nog even, nog een week. Ik wil al iets zeggen maar ik kan het momenteel nog niet”.

De manager van Petrov zou momenteel in Europa aan het onderhandelen zijn over een contract. Tegen uiterlijk volgende week krijgen we waarschijnlijk dus meer duidelijkheid ...

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België