logo
 

Piloot meesterbrein achter ontvoering schoonmoeder Ecclestone?

02 augustus 2016 — De piloot van de helikopter van Bernie Ecclestone zou volgens de Britse krant Mirror gearresteerd zijn aangaande de ontvoering van de schoonmoeder van de Britse F1-baas.


Op 22 juli werd de 67-jarige Aparecida Schunck, de moeder van Fabiana Flosi ontvoerd uit haar huis in Sao Paulo. Er werd zo’n 33 miljoen euro losgeld geëist. Gisteren werd Schunck echter bevrijd door de Braziliaanse politie. Daarbij werden twee ontvoerders gearresteerd.

Schunck werd bevrijd uit een huis in Cotia. Dat huis werd gedurende een drietal maanden gehuurd door één van beide ontvoerders. De ontvoerders zouden tegenover de politie verklaard hebben dat ze zo’n 5 000 euro kregen indien ze Schunck ontvoerden.

Het meesterbrein achter de ontvoering zou echter Jorge E. zijn, de piloot van de helikopter van Bernie Ecclestone. Hij had ongetwijfeld gehoopt dat Ecclestone een deel van zijn vermogen, dat geschat wordt op 3,1 miljard dollar, zou aangesproken hebben om het losgeld te betalen. Dat was dus echter niet het geval.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België