logo
 

Piquet: “Ik ben nog niet klaar met Briatore”

Flavio Briatore zal meer dan zijn ontslag voor de ogen moeten zien als we Nelson Piquet Sr. mogen geloven. Volgens Piquet is er nog voldoende geld over voor extra advocaten.

Nelson Piquet Jr. schuif je blijkbaar niet zomaar opzij want dan krijgt men met vader en manager Nelson Piquet Sr. te doen. Piquet Sr. is duidelijk nog steeds niet te spreken over de manier van werken van Briatore en verklaarde dat de Italiaan zich nog aan het een en ander mag verwachten. Volgens vele insiders is het spelletje van Briatore dan ook eindelijk uit.

“Ik vraag me af om welke reden Briatore een klacht is gaan indienen tegen ons. Omdat we de waarheid zijn gaan vertellen? Na verloop van tijd denken mensen als Briatore dat ze ineens over water kunnen lopen maar ik kan hem nu al vertellen dat er nog voldoende geld is voor extra advocaten”.

“Graag zou ik wel even willen duidelijk maken dat ik van mening ben dat Fernando Alonso zich vragen had kunnen stellen bij zijn vroege pitstop van destijds. Ik begrijp ook goed dat hij daar als rijder bewust niet aan gedacht heeft tijdens de wedstrijd maar achteraf had ik het persoonlijk wel even gedaan. Ik denk wel dat Alonso met het hele verhaal niets te maken heeft”, zo verklaarde Piquet.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België