logo
 

Piquet: “Ik blijf proberen bij Campos Meta”

30 november 2009 — Nelson Piquet Jr. verklaarde zopas dat hij er alles aan zal doen om in 2010 voor de nieuwe renstal Campos Meta te racen. De Braziliaanse rijder ziet zichzelf dan ook als de perfectie optie voor een sterkere strategie in 2010.

Nelson Piquet denkt niet dat het voor Campos Meta een probleem kan zijn om in 2010 over twee Braziliaanse rijders te beschikken. De Braziliaan die in 2008 zijn wagen nog opzettelijk in de vangrail crashte heeft er geen probleem mee om gewoon terug op de grid te verschijnen maar dan moet wel Campos Meta nog instemmen met zijn aanbod. Wat de sponsors betreft zou er volgens Piquet alvast een toename plaatsvinden en dat betekent extra inkomsten.

“Indien Campos Meta mij als rijder zou aanstellen zullen de sponsors toenemen en we zouden ook veel meer supporters achter ons krijgen. Men vertelde me dat er financiële problemen waren en dat ze me later nog terug zouden contacteren. Eigenlijk zijn ze op zoek naar een Spaanse rijder en heb ik het probleem dat ik geen sponsors kan meebrengen. Toch zou men er goed aan doen om mij naast Bruno te plaatsen en daarom zal ik er uiteraard alles aan blijven doen om in 2010 voor Campos Meta te racen”, aldus Nelson Piquet Jr.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België