Pirelli-motorsportbaas Paul Hembery komt niet naar officiële persconferentie

08 juni 2013 — Paul Hembery heeft zijn kat gestuurd naar de officiële persconferentie op vrijdag.

image
Normaal gesproken is er op vrijdag steeds een persconferentie waarbij verschillende teambazen en ook Paul Hembery aanwezig zijn. Deze keer kwam Paul Hembery op aanraden van de advocaten van Pirelli niet opdagen voor de persconferentie.

Het waren dus enkele Monisha Kaltenborn, Ross Brawn, Martin Whitmarsh, Christian Horner en Stefano Domenicali die aanwezig waren. Het stoeltje van Paul Hembery bleef leeg. De motorsportbaas beantwoordde dus geen vragen van de pers in de officiële persruimte, maar de persbabbel in de hospitality van Pirelli zelf ging wel door.

Pirelli en Mercedes moeten zich verantwoorden voor de bandentest die heeft plaatsgevonden op het Circuit de Catalunya na de Spaanse GP. Ook zonder de aanwezigheid van Paul Hembery ging de persconferentie hoofdzakelijk over de bandensaga die momenteel heerst in de F1-paddock.

Vermoedelijk wensten de advocaten van Pirelli ervoor te zorgen dat er niets gezegd werd dat later tegen Pirelli kan gebruikt worden tijdens de hoorzitting van de FIA.

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België