Profiteer nu van uitzonderlijke aanbiedingen tijdens Amazon Prime Day 2020

13 oktober 2020 — Black Friday kennen we allemaal maar op 13 en 14 oktober organiseert Amazon haar eigen feest van de koopjes: Amazon Prime Day.


Op Amazon Prime Day kan je grote koopjes doen bij Amazon, er zijn duizenden geweldige deals. Je moet echter wel Amazon Prime-lid zijn om ervan te kunnen profiteren.

Heb je nog geen Amazon Prime, sluit dan een gratis Amazon Prime-proefabonnement van 30 dagen af zodat je meteen kan profiteren van de ongelooflijke aanbiedingen. Om middernacht beginnen de aanbiedingen en dan kan je meteen profiteren van de aanbiedingen, snel zijn is de boodschap want de aanbiedingen zijn vaak beperkt in aantal stuks.

Je kan je nu al inschrijven om Amazon Prime lid te worden. Belangrijk om te weten is dat je als Belg zowel op de Nederlandse als Duitse site van Amazon kan shoppen en kostenloos naar België je artikelen kan laten opsturen.

Hier kun je je aanmelden:
Amazon Prime-abonnee worden (Nederland)
Amazon Prime-abonnee worden (Duitsland)

Je kan het proef-lidmaatschap op ieder moment stopzetten.

Tijdens de Amazon Prime Day kan je profiteren van aanbiedingen op heel wat gekende merken. Denk daarbij onder andere aan Apple, Amazon Basics, Adidas, Under Armour, Lacoste, Xbox, Playstation, ... en nog veel meer.

Prime Day is Amazon’s grootste koopjesfestival. De online winkel prijst op die dag duizenden producten af met exclusieve kortingen, maar je moet wel Prime-lid zijn om ervan te profiteren.

Ben je nog geen Amazon Prime-lid dan kun je een gratis 30 dagen proefabonnement afsluiten op Prime en de bijbehorende videodienst. Zo kan je meteen ook gratis kijken naar de serie over Fernando Alonso.

Leuk om weten is dat als je via één van de vermelde links shopt bij Amazon je meteen ook een klein steentje bijdraagt aan de werking van deze website.

- klik hier om op Amazon.nl te shoppen
- klik hier om op Amazon.de te shoppen

Je kan de Duitse versie van Amazon bovenaan in het Nederlands zetten.

Uiteraard kan je op Amazon ook terecht voor heel wat F1-items en aanbiedingen.

Wij wensen je alvast veel shoppingplezier wink

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België