Racing Point F1: “Geen interesse in Sebastian Vettel”

05 juni 2020 — Bij het Racing Point F1 team gaan ze niet op zoek naar een nieuwe rijder voor 2021, ze hebben dan ook geen interesse in Sebastian Vettel.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari) op

Sergio Perez en Lance Stroll vormen momenteel het rijdersduo bij het Racing Point F1 team. De renstal wordt eind dit jaar omgevormd naar het fabrieksteam van Aston Martin maar dat betekent niet dat ze van plan zijn om het rijdersduo te veranderen.

Als het van teambaas Otmar Szafnauer afhangt rijden Perez en Stroll ook volgend jaar voor zijn renstal. Bij Racing Point hebben ze dan ook geen interesse in Sebastian Vettel die eind dit jaar vrij komt als rijder.

“Het zijn zeker en vast interessante weken voor de rijdersmarkt geworden, er waren enkele interessante headlines,” aldus Szafnauer tijdens een interview op de website van het Racing Point F1 team.

“Het zal zeker en vast de fans geëntertaind hebben en de media bezig gehouden maar vanuit ons standpunt zal de nadruk vooral liggen op de naamswijzigingen aan de toegangspoort van de fabriek en niet wat onze rijders betreft.”

“We kijken er naar uit om in de toekomst geschiedenis te schrijven met Aston Martin.”

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België