Racing Point Force India F1 houdt ‘launch event’ op autosalon van Toronto

17 december 2018 — Nadat eerder Ferrari al de presentatiedatum van haar nieuwe wagen bekendmaakte heeft nu ook Racing Point Force India F1 aangekondigd dat het in het Canadese Toronto een 'launch event' zal houden.


Racing Point Force India F1 zal tijdens het autosalon van Toronto op 13 februari een ‘launch event’ organiseren. Vermoedelijk komen we tegen dan ook de nieuwe naam van het team te weten. Voorlopig werd het Racing Point Force India F1 team op de inschrijvingslijst van de FIA immers omgedoopt tot Racing Point F1.

De kans lijkt echter klein dat we op 13 februari in Toronto de nieuwe F1-bolide zullen zien, dit omdat minder dan een week later de eerste wintertest in Barcelona van start gaat. De renstal zal dan ook waarschijnlijk een oude wagen van de nieuwe livery voorzien en nieuwe partners aankondigen.

Otmar Szafnauer, de teambaas van Racing Point F1, liet eerder al verstaan dat zijn renstal nog een nieuwe naam zal krijgen. Sergio Perez en Lance Stroll vormen in 2019 samen het rijdersduo.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België