Racing Point wil ook in 2021 Sergio Perez en Lance Stroll als rijdersduo

18 mei 2020 — Het Racing point F1 team heeft nu al haar rijdersduo voor het F1-seizoen 2021 bevestigd. Dat gebeurde weliswaar nog niet met een officieel persbericht maar wel via teambaas Otmar Szafnauer.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door BWT Racing Point F1 Team (@racingpointf1) op

Net als het voorbije seizoen en dit jaar zullen Sergio Perez en Lance Stroll ook in 2021 het rijdersduo bij het Racing Point F1 team vormen, toch als alles volgens plan verloopt. Vanaf 2021 zal Racing point F1 trouwens omgevormd worden tot het fabrieksteam van Aston Martin.

Otmar Szafnauer, de teambaas van Racing point F1, verklaarde tegenover ‘Radio-Canada Sports’ dat het de bedoeling is om ook in 2021 met Lance Stroll en Sergio Perez te racen.

Perez heeft een contract dat tot en met 2022 loopt terwijl ook Lance Stroll zich geruggesteund voelt door zijn vader die een financiële injectie deed in Aston Martin.

“Het is juist dat er momenteel enkele grand prix-winnaars en zelfs wereldkampioenen vrij zijn,” aldus Szafnauer toen hem gevraagd werd of er interesse was in Sebastian Vettel.

“Het idee op zich is interessant maar we gaan liever voor de beste rijders en die hebben we al in huis. Als we onze rijders het beste materiaal kunnen geven dan kunnen ze ook races winnen en mogelijk zelfs wereldkampioen worden.”

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België