Räikkönen: “Het was bijna voldoende”

26 november 2016 — Kimi Räikkönen kwalificeerde zich als vierde voor de GP van Abu Dhabi, ook al vindt hij dat de wagen goed genoeg was voor de derde tijd. Hij verklaart dat zijn ronde niet perfect was.


“Het was een vrij goede kwalificatie”, verklaart Räikkönen nadat hij zich als vierde kwalificeerde voor de GP van Abu Dhabi. Hij start morgen een plaats voor zijn teamgenoot Sebastian Vettel, waardoor de Fin het dit seizoen beter doet dan Vettel tijdens de kwalificatie.

“De wagen was de hele dag lang goed. Vandaag gingen we heel wat sneller dan gisteren. Het was bijna voldoende voor de derde plaats, maar mijn laatste ronde was niet perfect.”

Hoewel Vettel verwacht dat Mercedes te snel is, laat Räikkönen nog in het midden als ze de strijd kunnen aangaan met Mercedes. “Het is moeilijk om dat te zeggen. Normaal gezien zijn we tijdens de race wat dichter bij Mercedes, maar ik ben er zeker van dat ze erg sterk zullen zijn. We kunnen morgen enkel ons best doen. We proberen een goede start te hebben en dan zien we wel.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België