Raïkkönen: “Ik ga door in 2015”

11 september 2014 — Kimi Raïkkönen heeft laten weten niet met pensioen te gaan op het einde van dit seizoen. Daarnaast is hij de geruchten over een vertrek bij Ferrari meer dan beu.

image
De Fin Kimi Raïkkönen heeft een contract bij Ferrari tot en met het jaar 2015. Maar het gerucht ging de ronde dat hij dit jaar al zou stoppen bij Ferrari, door de tegenvallende resultaten.

De Fin meldt duidelijk dat hij gewoon doorgaat in 2015 bij de Scuderia. “Die geruchten slaan echt nergens op. Dat zijn gewoon gedachten van de kranten. Ik heb nooit gezegd dat ik wil stoppen, en al zeker niet aan het einde van dit jaar. Het enige dat ik heb gezegd, is dat ik mijn carrière in de Formule 1 wil afsluiten bij Ferrari”, aldus de wereldkampioen van 2007.

Kimi geeft immers wel toe dat hij niet meer van de jongste is en dat hij graag nog iets anders wil doen in zijn leven. Maar dit wil niet zeggen dat hij al aan stoppen denkt: “Ik heb nog geen echte plannen voor de toekomst. Wat de toekomst brengt, zullen we dan wel zien”, zegt de ‘Iceman’.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België