logo
 

Raikkonen: “Geen garantie dat we onze prestatie van vorig jaar in Singapore kunnen herhalen”

15 september 2016 — Volgens Ferrari-piloot Kimi Raikkonen is het fout om aan te nemen dat de GP van Singapore dit jaar vergelijkbaar zal zijn als die van vorig jaar.


Vorig jaar was Mercedes helemaal niet competitief in Singapore en wist Ferrari met Sebastian Vettel de overwinning te behalen. In de aanloop naar de GP van Singapore wordt er uiteraard veel aandacht besteed aan een mogelijke herhaling van dat scenario al moeten we ons volgens Kimi Raikkonen niet al te veel illusies maken.

“Ik denk dat het hetzelfde verhaal zal zijn als tijdens de andere races,” antwoord Raikkonen op de vraag of Ferrari haar prestatie uit 2015 zal kunnen herhalen. “We moeten afwachten hoe morgen verloopt. Het klopt dat we hier vorig jaar goed waren maar dat garandeert niet dat het ook dit jaar het geval zal zijn.”

“We hopen het uiteraard maar de tijd zal het uitwijzen. We starten morgen op dezelfde manier als de andere raceweekends. We werken morgen ons programma af en we krijgen idee waar we ons bevinden,” besluit Raikkonen.

Nieuw!! Formule E Spel 2019/2020: Minimaal 300 Euro aan prijzen!


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Kimi RaikkonenFerrari

Verwante nieuwsitems


F1Journaal Specials

GP van België